.

Едно готино интервю с най-младия и лъчезарен редактор

Едно готино интервю с най-младия и лъчезарен редактор
Снимка: личен архив

Запознайте се с Роси - тя е 15-годишна тийнейджърка, обича да рисува, мечтае един ден да живее в Китай или Япония и определено знае как да си направи лятото незабравимо. Защо искаме да разберете повече за нея? Защото тя е най-младият редактор в Start.bg :)

 

Здрасти, Роси :)) Училищната година вече започна, как се чувстваш, успя ли да влезеш в ритъм?


Да, всъщност за сега не взимаме много труден материал и нещата лесно се възприемат, стига ми времето да си науча уроците и да свърша каквото имам за домашна работа, че и да се забавлявам.

 

Кой е любимият ти предмет в училище?


Разбира се, рисуване – нали уча Изобразително изкуство в 51-во СОУ „Елисавета Багряна”. Но всъщност напоследък много започнаха да ми харесват и часовете по италиански и математика.

 

Какво друго обичаш да правиш?


Да пътувам.

 

Ти си най-младият редактор в Start.bg, кога започна да се занимаваш с това и как успяваш да го съчетаеш с училище?


Не беше много скоро, през м. ноември 2009-та год., тогава бях в 5-ти клас. Започнах да се занимавам от чисто любопитство. Непрекъснато наблюдавах родителите ми, че вършат тази работа и непрекъснато говореха за нея и аз исках да се включа, изглеждаше ми интересно. Но сега напоследък през тази учебна година времето ми е по-малко и нямам възможност да обновявам страниците си толкова често, колкото преди. Но все пак с малка помощ от родителите ми продължавам да си върша работата.

 

Има доста време, докато завършиш средното си образование, но все пак – знаеш ли каква искаш да станеш като пораснеш? :)

 

Аз съм си намислила определени неща с рисуване, но за тази цел трябва да замина за чужбина – някъде към Китай, Япония. Което знам че може и да стане, но ще е трудно, за това за сега нямам ясна идея за по-напред. Искам първо да постигна някакъв по-висок успех и в училище.

 

Въпреки че е началото на учебната година, доста ученици вече се подготвят за кандидатстване в чужбина /изпити, оценки, документи/. Ти къде би искала да продължиш обучението си след 12-и клас и защо?

 

Не съм сигурна още. Зависи и от това какви оценки имам в училище, а аз не съм много сигурна във себе си, че винаги ще имам само 6-ци. А местата за които си мисля според мен са само за такива хора. За това още нямам конкретна цел.

 

Нека чуем мнението на един млад човек за младите хора – какво мислиш за своите връстници? Дали днешните тийнейджъри не се стремят прекалено бързо да влязат в света на възрастните?

 

Всеки се опитва да се прави на по-велик от другия и ако може да го използва за нещо. Истинските приятели са малко. Повечето не мислят дали ще станат добри хора, какво ще постигнат, не се стремят да помогнат на онези връстници, които имат нужда, а гледат какво имаш, какви дрехи носиш, дали са маркови... по това те преценяват... слушат чалга, аз не харесвам чалга. Не общувам с такива компании. Предпочитам хора, които не оценяват човека по външния вид, а по характера.

 

Предполагам, че вече не си играеш навън, но каква беше любимата ти детска игра, когато беше малка?

 

Не, всъщност ако трябва да бъда честна, продължавам да си играя на вън. Например, тази лятна ваканция, цялата беше изпълнена с игри. Криеница, гоненица, настъпваница и най-различни други които дори си измисляме, с наши правила. Обичам да карам велосипед, играем тенис на маса, на корт, федербал. Обичам всякакви игри, свързани с движение, не обичам да стоя на едно място, да седна на пейка, например и да бъбря с някого. Не обичам това.

 

От екипа на TeenProblem.net много се радваме, че успяваш да съчетаеш училището и редакторския труд, който влагаш в Start.bg. Пожелаваме ти много бъдещи успехи и положителни емоции. Ти какво искаш да пожелаеш на нашите читатели?

 

Много успехи и много щастие и забавления... е, и да поглеждат към уроците от време на време :)


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Silvia Z.
преди 11 години
0
0
!
Отговори
Умница се тя... умница... пък има и на кой да прилича ;)
katttts
преди 11 години
3
3
!
Отговори
>.< Роси защо лъжеш публично XD XD XD
FunkyPie
преди 11 години
0
9
!
Отговори
хубаво е,че има нещо детско в нея все още :)
Incadeptus
преди 11 години
0
13
!
Отговори
Сладур
Страница 1 от 1